Groen Brothers videos in Dutch children TV show

Since 2015 the Groen Brothers make videos for the Dutch children TV show Het Klokhuis. These videos are conceived and created by David and Simon. The cast consists of respected Dutch actors, including Alex Klaasen and Remko Vrijdag. Currently, the Groen Brothers produce one video per month. On our facebook page we will keep you informed when new videos are being broadcast. Of course you can watch the videos on this website. Mind you: these videos are in Dutch.

Follow us

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 • Hallo,

  Mijn naam is Tessa van Lunteren, 17 jaar.
  Ik zit op een theater opleiding, volgend jaar zit ik in mijn examen jaar en zoek ik een stage plek voor september 2018 / februari 2019. Ik heb met school theater voorstellingen gespeeld (klucht & meta), het lijkt me erg leuk om een speelstage te vinden.
  Bianca Krijgsman vertelde mij dat ik contact met Klokhuis op kon nemen voor misschien een leuke stage plek!
  Ik hoor graag van jullie.

  Vriendelijke groet, Tessa van Lunteren